Körkortshälsan

Körkortsintyg online

Körkortsintyg online från Körkortshälsan

Körkortshälsan är en digital mottagning med högspecialiserad legitimerad personal som erbjuder videomöten var du än befinner dig i Sverige. Detta för att utfärda intyg gällande körkort i enlighet med Transportstyrelsens riktlinjer. Körkortsintyg online via Körkortshälsans videosamtal sker bäst via appen Vårdrummet där du legitimerar dig med mobilt BankId. När du tar kontakt med Körkortshälsan i ett körkortsärende där Transportstyrelsen kräver prover för alkohol eller droger så kan du påbörja provtagningen direkt. Proverna tas övervakat med kort varsel i enlighet med Transportstyrelsens föreskrifter.

Det körkortsintyg som utfärdas av läkare som är specialist i psykiatri och beroendesjuddomar på Körkortshälsan uppfyller alla Transportstyrelsens krav när du fått ett föreläggande att inkomma med ett intyg. Körkortshälsan använder sig av ackrediterade laboratorier nära dig.

Körkortshälsan erbjuder även delbetalning, för mer kostsamma körkortsintyg, utan extra kostnad och delbetalningarna läggs överskådligt upp i samband med första kontakten. Vid vissa intyg kan det krävas ett intyg för synen som görs via optiker inför den digitala läkarbedömningen som sker via videolänk.

Via digitala möten kan vi utfärda dessa läkarintyg 

 

– Körkortsintyg alkohol & droger
– Körkortsintyg för alkolås
– Körkortsintyg för psykiatriska tillstånd (Som exempel ADHD & autism)
– Körkortsintyg för diabetes
– Övriga intyg, avskrivning av ADHD-diagnos med mera

Digitalt läkarbesök var du än befinner dig

intyg
Rulla till toppen