Körkortshälsan

Läkarintyg körkort
Lastbil & Buss

Boka tid för läkarintyg körkort Lastbil & Buss

Vill du ta körkort för lastbil eller buss? I så fall kan det professionella och erfarna teamet på körkortskliniken hjälpa dig! Vår kunniga personal guidar dig genom hela processen, från början till slut.

På körkortskliniken tillhandahåller vi läkarintyg som krävs för att få ett kommersiellt körkort. Genom att göra läkarundersökningen och lämna in den till den berörda myndigheten har du de nödvändiga papperen för att ansöka om ditt kommersiella körkort. Våra läkarintyg undertecknas av kvalificerade läkare som är specialutbildade för att bedöma om personer uppfyller de hälsokrav som krävs för att inneha ett kommersiellt körkort.

Vi förstår hur viktigt det är att se till att förare på våra vägar är medicinskt lämpliga och utrustade med alla nödvändiga färdigheter och kvalifikationer för att köra fordon på ett säkert sätt. Därför vidtar vi extra åtgärder för att se till att alla som får ett läkarintyg av oss uppfyller alla de standarder som fastställts av statliga organ.

Oj vad enkelt & smidigt det är här

Fyll i information på det intyget du behöver så kommer du antingen boka tid direkt eller så kontaktar vi dig och du får en tid på någon av våra mottagningar.

intyg
Rulla till toppen